Aan tafel met de buurt in winkelcentrum Schothorst

Op donderdag 18 november en woensdag 24 november van 13:00 tot 16:00 gaan we met de buurt aan tafel in Winkelcentrum Schothorst! Wij spreken graag met jou over het voedselaanbod in de buurt: waar ben je blij mee en wat zou je nog graag willen zien? Waar kom je vaak en waarom? Wat is jouw favoriete maaltijd en waar haal je de ingrediënten? We nodigen jou uit bij ons aan tafel en om onder genot van een hapje en drankje deze vragen te beantwoorden. Wij en de winkeliers van Schothorst zijn benieuwd! Kom je ook langs?

Vanwege de coronamaatregelen houden we ten alle tijden 1.5 meter afstand. Het onderzoek vindt plaats in de buitenlucht, de onderzoekers dragen een mondkapje tijdens de gesprekken.

Begin 2022 organiseren we een ontwerpsessie in Schothorst. Lijkt het je leuk om mee te ontwerpen hoe het toekomstige voedselaanbod in de buurt eruit kan komen te zien? Voor vragen over je deelname of aanmelding, kun je contact opnemen met Imme Ruarus (Waag – imme@waag.org).

Hopelijk tot gauw!

Deze activiteit is (mede) gefinancierd met de PPS-toeslag van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat vanuit CLICKNL. CLICKNL is het topconsortium voor Kennis en Innovatie (TKI) van de Creatieve Industrie.