Doe mee!

Als bewoner van Schothorst weet jij wat er op het gebied van voedsel speelt in jouw buurt. Wat vind jij belangrijk en wat zou je willen veranderen? Denk mee over het voedselaanbod in Schothorst en werk samen met je buren aan oplossingen voor gezond en duurzaam voedsel.

Denk mee over de toekomst van voedsel in jouw buurt en laat weten wat jij zou willen veranderen.

Werk samen met lokale ondernemers en andere partijen zoals de gemeente – samen kunnen we meer bereiken.

Leer je buren beter kennen tijdens de verzorgde maaltijden tijdens elke workshop.

Belangrijke praktische informatie

We willen je heel graag verwelkomen in de sessies. Op donderdag 18 november en woensdag 24 november van 13:00 tot 16:00 gaan we met de buurt aan tafel in Winkelcentrum Schothorst! Wij spreken graag met jou over het voedselaanbod in de buurt: waar ben je blij mee en wat zou je nog graag willen zien? Waar kom je vaak en waarom? Wat is jouw favoriete maaltijd en waar haal je de ingredi├źnten?We nodigen jou uit bij ons aan tafel en om onder genot van een hapje en drankje deze vragen te beantwoorden. Wij en de winkeliers van Schothorst zijn benieuwd! Kom je ook langs?

Begin 2022 organiseren we een ontwerpsessie in Schothorst. Lijkt het je leuk om mee te ontwerpen hoe het voedselaanbod in de buurt eruit kan komen te zien? Voor vragen over je deelname of aanmelding, kun je contact opnemen met Imme Ruarus (Waag – imme@waag.org).

Hopelijk tot gauw!

Aanmeldformulier