Doe mee!

Als ondernemer in Amersfoort weet jij het beste wat er op het gebied van voedsel speelt in jouw buurt. Wat vinden jouw klanten belangrijk? Wat zou je zelf willen veranderen? Denk mee over het voedselaanbod in Amersfoort Schothorst en werk samen met je buren aan oplossingen voor gezond en duurzaam voedsel, dat bereikbaar is voor iedereen. We nemen samen plaats aan de ontwerptafel om veranderingen te bedenken die we vervolgens ook echt uitvoeren – misschien wel binnen jouw zaak.

Leer meer over de wensen van jouw klanten en wat zij belangrijk vinden aan een duurzaam en gezond voedselaanbod. En bereik nieuwe doelgroepen door met nieuwe mensen in gesprek te gaan.

Kom in contact met andere lokale ondernemers en partijen, leer van elkaar en deel nieuwe ideeën.

Krijg ondersteuning als je aan de slag wilt met veranderingen in jouw zaak.

Belangrijke praktische informatie

We willen je heel graag verwelkomen in de sessies. Per sessie zijn er nu 2 opties, afhankelijk van wanneer de meeste mensen beschikbaar zijn wordt eind september de definitieve datum voor elke sessie gekozen:

  • Sessie 1 vindt plaats op dinsdag 26 oktober OF donderdag 28 oktober van 18:00-21:00 (locatie in Amersfoort – inclusief avondeten).
  • Sessie 2 vindt plaats op dinsdag 2 november OF donderdag 4 november van 18:00-21:00 (locatie in Amersfoort – inclusief avondeten)

Later in november vinden de vervolgsessies plaats, daarover volgt binnenkort meer informatie.

Voor vragen over je deelname of aanmelding, kun je contact opnemen met Imme Ruarus (Waag – imme@waag.org) of Ward van Hoeven (WUR – ward.vanhoeven@wur.nl)

Aanmeldformulier