Doe mee!

Als ondernemer in Amersfoort weet jij het beste wat er op het gebied van voedsel speelt in jouw buurt. Wat vinden jouw klanten belangrijk? Wat zou je zelf willen veranderen? Denk mee over het voedselaanbod in Amersfoort Schothorst en werk samen met je buren aan oplossingen voor gezond en duurzaam voedsel, dat bereikbaar is voor iedereen. We nemen samen plaats aan de ontwerptafel om veranderingen te bedenken die we vervolgens ook echt uitvoeren – misschien wel binnen jouw zaak.

Leer meer over de wensen van jouw klanten en wat zij belangrijk vinden aan een duurzaam en gezond voedselaanbod. En bereik nieuwe doelgroepen door met nieuwe mensen in gesprek te gaan.

Kom in contact met andere lokale ondernemers en partijen, leer van elkaar en deel nieuwe ideeën.

Krijg ondersteuning als je aan de slag wilt met veranderingen in jouw zaak.

Belangrijke praktische informatie

We willen je heel graag verwelkomen in de sessies. Begin 2022 organiseren we een ontwerpsessie in Schothorst. Lijkt het je leuk om mee te ontwerpen hoe het voedselaanbod in de buurt eruit kan komen te zien? Voor vragen over je deelname of aanmelding, kun je contact opnemen met Imme Ruarus (Waag – imme@waag.org).

Daarnaast gaan we op donderdag 18 november en woensdag 24 november van 13:00 tot 16:00 met de buurt aan tafel in Winkelcentrum Schothorst! Bewoners laten weten wat zij denken over het voedselaanbod in de buurt: waar zijn ze blij mee en wat zouden ze nog graag willen zien?

Hopelijk tot gauw!

Aanmeldformulier